Web Analytics Made Easy - Statcounter

روزنامه «جمهوری اسلامی» واکنش اخلاق مدارانه آیت‌الله شبیری زنجانی به نامه آیت‌الله محمد یزدی را ستود و روزنامه «کیهان» از ایشان خواست تلاش «جماعت اهل فتنه» برای انتساب به خود را خنثی کند.

روزنامه «جمهوری اسلامی» نوشته:

 در پی انتشار نامه آیت‌الله محمد یزدی خطاب به مرجع معظم حضرت آیت‌الله شبیری زنجانی و اعتراض به ایشان به خاطر دیدار با تعدادی از شاگردان قدیمی خود در تهران، در طول هفته گذشته جمعی از فضلا، علما و مراجع تقلید با ارسال نامه، انتشار پیام و دیدار با حضرت آیت‌الله شبیری زنجانی از ایشان تجلیل کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همان روزها، دفتر این مرجع تقلید اعلام کرد ایشان فعلاً در برابر نامه آیت‌الله یزدی سکوت اختیار کرده‌اند.

در تازه‌ترین واکنش، دیروز حضرت آیت‌الله شبیری زنجانی درخصوص نامه آیت‌الله یزدی گفتند: «ایشان، فردی دلسوز و متدین است و من ایشان را قبول دارم. من از قدیم به ایشان ارادت دارم.»

این واکنش اخلاق مدارانه، انعکاس وسیعی در فضای مجازی پیدا کرد و یکبار دیگر این واقعیت را به اثبات رساند که اخلاق، باید حرف اول و آخر را در تعاملات اجتماعی به ویژه در حوزه‌های علمیه و روابط میان روحانیین بزند، کما اینکه در روزهای گذشته سخن تمام فضلا، علما و مراجع معظم تقلید که از حضرت آیت‌الله شبیری زنجانی تجلیل کردند نیز بر همین محور استوار بود.

حضرت آیت‌الله العظمی جوادی آملی در دیداری که پس از انتشار این نامه در منزل حضرت آیت‌الله شبیری با ایشان داشتند، گفتند: «از هر راهی که بتوانیم جویای سلامتی شما هستیم. هم صلاح شما را می‌خواهیم و هم جویای احوال شما هستیم.»

حضرت آیت‌الله العظمی صانعی در تماس تلفنی با حضرت آیت‌الله شبیری زنجانی به ایشان گفتند: «این روزها باید بیشتر اظهار ارادت بکنیم به شما که هم پدر بزرگوارتان به بنده حق دارند، هم مادر والامقامتان به خانواده ما و به من حق دارند و هم خود حضرت عالی به حوزه حق دارید و به بنده هم به عنوان یک طلبه حق دارید، عذر مرا بپذیرید، من در مباحثاتم بارها عرض کرده‌ام اخلاقیات شما همیشه برای بنده مطرح است، نظریات فقهی شما برای بنده مطرح است.»

حضرت آیت‌الله جعفر سبحانی نیز در باره آیت‌الله شبیری زنجانی گفتند ایشان شخصیتی است که در جهان شیعه نظیر ندارد و تواضع ایشان برای ما درس اخلاق است.

حضرت آیت‌الله امینی نیز در تماسی تلفنی با آیت‌الله شبیری زنجانی از ایشان تجلیل کردند.

آیت‌الله دوستی زنجانی نیز در دیدار با آیت‌الله شبیری زنجانی ضمن تجلیل از ایشان به گفتگو با این مرجع تقلید نشستند.

آیت‌الله محمدعلی گرامی نیز در پی جریانات اخیر به دیدار آیت‌الله شبیری زنجانی رفته و با ایشان به گفتگو پرداختند.

آیت‌الله مسعودی خمینی عضو باسابقه جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با تصریح به اینکه روحانیت نباید علیه روحانیت صحبت کند، گفت: ما هر مقدار بخواهیم دیگران را بکوبیم، خودمان را کوبیده ایم، مرجعیت مقامی است که او باید بگوید چکار کنیم نه اینکه زیردستان به او بگویند این کار که انجام گرفته خوب است یا بد.»

آیت‌الله دوزدوزانی نیز با حضور در بیت آیت‌الله شبیری زنجانی و دیدار با ایشان گفت: «من حضرت آیت‌الله شبیری را از زمانی که جوان بودند می‌شناسم، ایشان از همان ابتدا متخلق به اخلاق حسنه بودند.»

88 تن از اساتید و فضلای حوزه علمیه قم در بیانیه‌ای که به مناسبت انتشار نامه سرگشاده خطاب به آیت‌الله شبیری زنجانی صورت گرفت، ضمن تجلیل از ایشان به عنوان مرجع تقلید و مدرس عالی مقام، تاکید کردند: «به باور ما، پیروان مکتب امام صادق(ع) و فرزندان حوزه، بقای نهاد روحانیت، و دوام جمهوری اسلامی در گرو پاسداشت حرمت‌ها، به رسمیت شناختن اختلاف نظرها، پرهیز از تنگ نظری‌ها و تحکم هاست. از علمایی که دل در گرو انقلاب و نظام دارند، انتظار می‌رود در برابر نفوذی‌های دوست نما هوشیاری بیشتری به خرج دهند و سنجیده‌تر سخن بگویند و خاستگاه و پایگاه انقلاب و تشیع را در معرض تکانه‌های خطرآفرین قرار ندهند و برای نسل نوپای امروز به ویژه طلاب جوان، الگوهای قابل اقتدایی در حفظ حریم مرجعیت و مدارای سیاسی و اخلاقی باشند.»

سید مصطفی محقق داماد هم در یادداشتی با عنوان «عذر تقصیر به پیشگاه مرجعیت شیعه» نوشت: «تضعیف مرجعیت شیعه نه به صلاح دین است و نه به صلاح دنیای ملت.»

سید ضیاء مصطفوی، محمد سروش محلاتی، سیدجواد ورعی، سیدمحمد غروی و تنی چند از دیگر اساتید حوزه علمیه قم نیز در نامه‌ها و مصاحبه‌های جداگانه از حضرت آیت‌الله شبیری تجلیل کردند.

همچنین طی روزهای گذشته نمایندگانی از طرف مراجع معظم تقلید، تشکل‌های حوزوی و علمی در دیدارهای حضوری با آیت‌الله شبیری زنجانی یا با ارسال پیام‌ها، صدور بیانیه‌ها و در قالب یادداشت‌ها بر حرکت در مسیر اخلاق‌مدارانه ازسوی آحاد جامعه به‌ویژه روحانیت تاکید کردند.

حسین شریعتمداری مدیرمسئول روزنامه کیهان در یادداشتی با عنوان «سخنی از ژرفای دل» نوشت:

در سوره مبارکه «نمل» به ماجرای هُدهُد و خبری که برای حضرت سلیمان(ع) آورده بود، ‌اشاره شده است. در کلام خدا آمده است که وقتی سلیمان(ع) در میان پرندگانی که با او بودند، هدهد را ندید، برآشفت و گفت: « مَا لِیَ لَا أَرَى الْهُدْهُدَ أَمْ کَانَ مِنَ الْغَائِبِینَ- هدهد کجاست که نمی‌بینمش؟ آیا از غیبت‌کنندگان است»؟ اما انتظارش به درازا نکشید که هدهد از راه رسید و گفت: « أَحَطْتُ بِما لَمْ تُحِطْ بِهِ وَ جِئْتُکَ مِنْ سَبَإٍ بِنَبَإٍ یَقِین- از چیزى آگاهى یافتم که تو از آن آگاه نشده‌اى و براى تو از سبا گزارشى مهم و درست آورده‌ام». هدهد فقط یک پرنده بود و بدیهی است که جایگاه و منزلتش با سلیمان نبی علیه‌السلام حتی قابل مقایسه هم نبود.

اما، برای سلیمان از «سبا» خبری آورده بود که سلیمان را با آن همه شوکت به آن دسترسی نبود.
با این مقدمه که امید است مانع برخی از توهمات احتمالی باشد، سخنی با حضرت آیت‌الله شبیری زنجانی در میان است و آن، اینکه؛ ملاقات حضرتعالی با تعدادی از آقایان اهل سیاست و نامه سرگشاده حضرت آیت‌الله یزدی به شما، موضوع این وجیزه نیست.

آنچه یادآوری آن را به محضر حضرتعالی ضروری دانسته‌ام نیز بیرون از دایره مباحث فقهی است چرا که این مقوله در بضاعت نگارنده نیست.

نکته مورد نظر، ‌اشاره به هویت برخی از کسانی است که به بهانه دفاع از حضرتعالی، عقده‌های فرو خورده خود از اسلام و انقلاب و امام راحل(ره) را بیرون ریخته‌اند و شایسته نیست که این قماش سنگ دفاع از شما را به سینه بزنند و نستجیربالله، این توهم را در اذهان عمومی پدید آورند که با حضرتعالی همسویی دارند!

حضرت آیت‌الله! دور از انتظار نیست که به دلیل کثرت ‌اشتغالات علمی و حوزوی از هویت این جماعت اطلاع دقیقی نداشته باشید، از این روی ‌اشاره‌ای هرچند گذرا به چند نمونه از مواضع اعلام شده جریانی که برخی از این جماعت -تاکید می‌شود که فقط برخی و نه همه آنها- به آن وابسته هستند ضروری به نظر می‌رسد؛ «تقلید از مراجع کار میمون است»! «روحانیت، قشری‌گرا و انحصارطلب است»! «روحانیت به جای عاقل‌پروری، عوام‌پروری و مقلدپروری می‌کند»! «اصلی‌ترین مانع دموکراسی در کشور ما، آن است که در ایران هنوز خدا نمرده است»! «امامان معصوم هم قابل نقد هستند»! «نه فقط به پیامبر و امامان، بلکه می‌توان به خود خدا هم اعتراض کرد و او را [نستجیربالله] فتنه‌گر نامید»! «قرآن قابل نقد عقلی و تجربی است»! «اطاعت از پیامبر در مسائل اجتماعی لازم نیست»! «فرهنگ شهادت خشونت‌آفرین است»! «جوانانی که به مسجد می‌روند از نظر ساختار فکری و روانی ضعیف هستند»! «هیئت‌های مذهبی منشأ خشونت‌اند و بسیجی‌ها اعضای تشکیل‌ دهنده این هسته‌ها می‌باشند»! «مظاهر دینی، چون حجاب و حیای زنان، نماد عقب‌افتادگی است»! و...

حضرت آیت‌الله شبیری! اسناد غیر‌قابل انکار فراوانی حکایت از آن دارد که همین طیف در فتنه ۸۸ آشکارا از سوی مثلث آمریکا، اسرائیل و انگلیس به کار گرفته شده بودند تا به زعم خود بساط اسلام ناب محمدی(ص) و انقلاب و استقلال ایران اسلامی را برچینند! تا آنجا که نتانیاهو، نخست‌وزیر جلاد رژیم کودک‌کش صهیونیستی با صراحت آنها را «بزرگترین سرمایه اسرائیل» نامید و حضرات حتی جرأت یک تکذیب خشک و خالی را هم نداشتند! حضرت آیت‌الله یزدی همان گونه که از قول شما نقل شده است از علمای آزمون داده و دلسوز نظام و ملت هستند و با شناختی که از هویت این جماعت دارند نگران سوء‌استفاده آنان از ساحت علمی و معنوی حضرتعالی شده‌اند و...

بدیهی است که جماعتی با این هویت علی‌رغم آنچه ادعا می‌کنند، هرگز نمی‌توانند نگران جایگاه مرجعیت بوده و به دفاع از جنابعالی برخاسته باشند! از این روی، ضمن پوزش از تصدیع اوقات شریف، امید است به هر طریقی که مصلحت می‌دانید تلاش جماعت یاد شده برای انتساب به حضرتعالی را خنثی فرمایید چرا که حضرتعالی یکی از مراجع عالیقدر و متعلق به جهان اسلام هستید... والامر الیکم.

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۱۰۴۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

‍ انتصاب سرپرست معاونت سیاسی استاندار سمنان

سرپرست معاونت سیاسی ، امنیتی و اجتماعی استانداری با ابلاغ استاندار سمنان منصوب شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، سیدمحمدرضا هاشمی، استاندار سمنان با صدور ابلاغی «فرج الله شوشتری» را بعنوان سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری سمنان  منصوب کرد.

در ابلاغ شوشتری  آمده است: جناب آقای فرج الله شوشتری، نظر به مراتب تعهد تخصص و توانمندی جنابعالی به موجب این ابلاغ با حفظ پست سازمانی به عنوان سرپرست معاونت سیاسی امنیتی و اجتماعی منصوب می‌شوید.

امید است با اتکال به خداوند منان تحت توجهات حضرت ولی‌عصر(عج) و با پیروی از منویات و فرامین مقام معظم رهبری و با اهتمام به برنامه‌های دولت مردمی حضرت آیت‌الله دکتر رئیسی با تأکید بر شاخص‌های، عدالت‌محوری، انقلابی‌گری، مردمداری، پاکدستی، فسادستیزی، قانون‌مداری و تعامل سازنده با دستگاه‌های اجرایی در انجام وظایف و مأموریت‌های محوله موفق و مؤید باشید.                        

گفتنی است فرج اله شوشتری؛ فرزند شهید نورعلی شوشتری(شهید وحدت)، متولد اردیبهشت ماه 1356، اهل خراسان و دانش آموخته کارشناسی ارشد علوم سیاسی و دانشجوی دکترای مسائل ایران است و تا کنون مسئولیت‌هایی همچون مدیرکل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) استان خراسان رضوی، عضو هیئت مدیره تأمین سرمایه بانک مسکن، رئیس هیئت ورزش‌های زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی خراسان رضوی، را عهده‌دار بوده است.

انتهای پیام/361/

دیگر خبرها

  • قدردانی جمعی از استادان و شخصیت‌های حوزوی از آیت‌الله جوادی آملی
  • ‍ انتصاب سرپرست معاونت سیاسی استاندار سمنان
  • همایش بین المللی اندیشه‌های قرآنی حضرت آیت الله خامنه‌ای در قم برگزار می شود
  • مهم‌ترین مانع اجرای عدالت، دنیاطلبی و دنیاگرایی است
  • کیهان: فاجعه برجام در انتظار لایحه عفاف! /جمهوری اسلامی: روحانیت خودش پیشقدم شود/از پرواز با بال استعداد‌ها تا پرواز با جت شخصی
  • زن و خانواده مرز مواجهه جمهوری اسلامی با غرب است
  • دانشگاه حضرت معصومه(س) باید به عنوان یک هویت مستقل بماند
  • تصاویری متفاوت از سید حسین خمینی بعد از فوت مادرش
  • از مشهد تا کربلا با پای دل در طولانی‌ترین پیاده‌روی اربعین
  • ۸ یادداشت تفاهم همکاری بین ایران و بورکینافاسو امضا شد