Web Analytics Made Easy - Statcounter

دو روزنامه «اعتماد» و «کیهان» به مناسبت چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی ویژه‌نامه خود را منتشر کردند.

به گزارش ایسنا، روزنامه «اعتماد» ویژه‌نامه‌ای به مناسبت چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی منتشر کرده که در آن به وقایع‌نگاری انقلاب بعد از ۴۰ سال و رازهای سال ۱۳۵۷ پرداخته است.

این ویژه‌نامه در همین راستا نوشته و گفته‌هایی از سید محمود دعایی، علی مطهری، معصومه ابتکار، لطف الله میثمی، عباس سلیمی نمین، مهدی غنی، یحیی فوزی، احمد عزیزی، محمد علی ابطحی، مصطفی ایزدی و … را چاپ کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مجله، تصویری از خوشحالی تعدادی از مردم که عکس امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری را در دست دارند، در حالی که پیاده یا بر روی کامیونی سوار هستند را برای روی جلد انتخاب کرده است.

ویژه‌نامه «اعتماد» به مدیر مسؤولی الیاس حضرتی و سردبیری سید علی میرفتاح در ۶۴ صفحه منتشر شده است.

همچنین روزنامه «کیهان»، ویژه‌نامه‌ای به مناسبت چهلمین سال انقلاب اسلامی ایران چاپ کرده که در آن به چهل سالگی انقلاب از نگاه کارشناسان سیاسی، فرهنگی و اقتصادی و گزارشی ویژه از فعالیت‌های عمرانی، اقتصادی و خدمات رسانی در چهار دهه اخیر پرداخته است.

در این ویژه‌نامه نوشته‌ها و گفته‌هایی از مرتضی نبوی، محمدحسین صفارهرندی، حسن سبحانی، نادر طالب‌زاده، جمال شورجه، علی محمد مؤدب، عبدالعلی علی عسکری و … چاپ شده است.

مجله «اعتماد» هم تصویری از دستاوردهای مختلف انقلاب اسلامی در این ۴۰ سال را بر روی جلد خود منتشر کرده است.

ویژه‌نامه «کیهان» به مدیر مسؤولی و سردبیری حسین شریعتمداری در ۱۹۸ صفحه بر روی دکه‌های روزنامه فروشی قر ار گرفته است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: چهل سالگی انقلاب اسلامی روزنامه اعتماد روزنامه كيهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۲۰۲۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منطق زنان و خانواده انقلاب اسلامی در دنیا اجرا شود

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با اشاره به اینکه زن و خانواده لبه رویارویی تمدنی جمهوری اسلامی با غرب است، گفت: در این عرصه انقلاب اسلامی منطقی دارد که در سطح جهانی قابل پیاده‌سازی است. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، آیت الله علیرضا اعرافی، مدیر حوزه‌های علمیه کشور، در دیدار اعضای هیئت علمی دانشگاه حضرت معصومه (س) که در سالن جلسات این دانشگاه برگزار شد، گفت: کار ویژه بانوان با رویکرد اسلامی در قم نیازمند رویکردهای ویژه محتوایی است.

او با اشاره به اینکه فلسفه، اخلاق و فقه سه زاویه دید هستند که در عمق دانش تحول آفرین می‌شوند، مطرح کرد: این سه زاویه دید با شعار محقق نخواهند شد بلکه باید در لایه‌های عملیاتی به آن توجه کرد.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با بیان اینکه امروز در برخی از عرصه‌ها مانند معماری و شهرسازی الگوهای ویژه نداریم، عنوان کرد: وجود افرادی مانند شیخ بهایی در زمان صفویه موجب شد که امروز آثار برجسته معماری را در کشور داشته باشیم.

استاد حوزه علمیه اضافه کرد: علت این اتفاق این بود که شیخ بهایی بر فقه و معارف الهی مسلط و در علوم روز نیز صاحب نظر بودند و امروز باید به پرورش چنین افرادی توجه داشته باشیم.

 

آثار جنسیت زنانه بر رشد عرفانی و معنوی

 

اعرافی با اشاره به اینکه زن و خانواده لبه رویارویی تمدنی جمهوری اسلامی با غرب است، خاطرنشان کرد: در این عرصه انقلاب اسلامی منطقی دارد که در سطح جهانی قابل پیاده‌سازی است.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با بیان اینکه انقلاب اسلامی در موضوع زن الگوهایی در جامعه خلق کرده است، تصریح کرد: دشمن از این موضوعات آگاهی دارد ولی تلاش می‌کند با بزرگ‌نمایی نقاط ضعف این دستاوردها را نادیده بگیرد.

اعرافی با اشاره به اینکه منطق زن مسلمان پیشتاز موفق در عرصه‌های گوناگون و متعهد به ارزش‌های الهی الگوی مدنظر انقلاب اسلامی است، یادآور شد: این الگو باید ساخته شده و در متن تمام کارها قرار بگیرد.

او با بیان اینکه باید دانشگاه حضرت معصومه(س) به طور ویژه به این موضوع بپردازد، ابراز کرد: ارتباط دانشگاه با جامعه الزهرا(س) باید موجب نقش آفرینی‌های مشترک شود.

اعرافی با اشاره به اینکه این دانشگاه باید بنیه علمی قوی داشته باشد، بیان کرد: بعد بین المللی دانشگاه حضرت معصومه(س) می‌تواند به عنوان یک محور مهم در دستور کار قرار بگیرد.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با بیان اینکه البته در درجه نخست باید دانش فنی لازم در این دانشگاه تولید شود، اظهار کرد: در عصری قرار داریم که دشمنان از بسیاری از اقدامات خود ناامید شده و کارزار فرهنگی سنگینی را به وجود آورده‌اند.

استاد حوزه علمیه با اشاره به اینکه وظیفه اصلی حوزه و دانشگاه حضور اثرگذار در این کارزار فرهنگی است، مطرح کرد: جامعه خوبی داریم و اگر حوزه و دانشگاه به خوبی نقش آفرینی کنند، وضعیت بهبود خواهد یافت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کیهان: ما محترمانه حجاب سر زنان می کنیم اما رضا شاه با ضرب و شتم حجابشان را برمی داشت
  • شورا‌ها نتیجه انقلاب‌اسلامی برای خدمت به مردم هستند
  • مهندسی معکوس قطعات پتروشیمی پارس جنوبی به همت دانش بنیان‌ها
  • کیهان: با تخلف باید برخورد شود چه دزد باشد چه زن بی‌حجاب!
  • مهلت ارسال مقاله برای ویژه‌نامه فصلنامه روند با موضوع «پول دیجیتال بانک مرکزی CBDC» تمدید شد
  • منطق زنان و خانواده انقلاب اسلامی در دنیا اجرا شود
  • وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: می‌خواهیم فیلم با کیفیت درباره «اقبال لاهوری» بسازیم
  • جامعه نخبگانی غرب، مفهوم نامه سال ۹۴ رهبر انقلاب را امروز درک کرد
  • نگاه رهبر انقلاب به مسائل حوزه کتاب همه جانبه است
  • ۱۵۰۰ واحد مسکونی ویژه محرومان مشهد در حال ساخت است